Kuinka helppoa valmiin sivuston käyttö onkaan!

22 elokuun, 2014
kuinka_helppoa

WordPress julkaiseminen

Kun olemme saaneet sivut valmiiksi ja julkaistua, niiden käyttö on todella helppoa. Uusien artikkeleiden (uutiset, tapahtumat, tms) lisääminen käy nappia painamalla.

Alla on englanninkielinen video, joka valottaa sivujen kanssa toimimista:

Näkymä on käytetyn tekniikan, eli WordPress:in hallintapaneelista, jossa sivujen kaikkien toimintojen käyttö tapahtuu. Julkaiseminen ei ole sen vaikeampaa kuin tekstinkäsittely tai sosiaalisen median käyttö ja siellä julkaiseminen.

Helppoa, muttei rajoittunutta

Erilaisten, edistyneidenkin toimintojen lisääminen sivuille käy helposti laajan lisäosakirjaston avulla. WordPress mahdollistaa myös nettikaupan, keskustelualueen ja postituslistan liittämisen sivustoon. Myös käyttäjien, tilaajien ja muiden asiakasryhmien hallinnointi onnistuu.

Toteuttamiltani sivuilta voit tarkastella esimerkkejä ja miettiä millaisia ovat toivomuksenne ja tarpeenne tulevien sivujen suhteen.

Suosittu valinta

Julkaiseminen on yhtä kätevää suurille ja pienille. Esimerkkejä löytyy Showcase sivulta. The New Yorker, Time Magazine, Beyoncé, Rolling Stones.. kaikki luottavat helpon julkaisemisen voimaan!

Myös monet nettikaupat käyttävät on toteutettu WordPressillä. Suosittu Woocommerce -lisäosa mahdollistaa kaupan toimintojen, kuten raportit, asiakasrekisterit ja tietysti tuotteiden ja niiden muunnelmien, käyttämisen yhdestä ja samasta paikasta. Lisäosaa käyttävät tätä kirjoittaessa mm. Harley Davidson, Cosmopolitan ja 17,7%* internetin nettikaupoista.

*Lähde: Woothemes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *